NEDEN KİTAP HEDİYESİNDE ÇEKİLİŞ YAPMIYORUM

Taşınacağımız için (yeni evde koyacak yer yok, ben kitapların kütüphanede beklemesini değil, okunmasını istiyorum. Artı, her gün BES konusunda bir soru sorarak finansal okuryazarlığa katkıda bulunmayı amaçlıyorum.) evdeki kitaplarımı eş-dost, yakın akraba ve isteyen okullara göndermeye çalışıyorum. Ama özellikle kişisel gelişim ve finans kitaplarını da twitter’da takipçilerime hediye etmek istedim.

Tabii ki, burada kime hediye edeceğim sorusu çıkıyor karşımıza. Bunu çekiliş yoluyla verebilir miyim, diye araştırdığımda Milli Piyango İdaresinden izin almak gerektiğini öğrendim. Ben de bu nedenle kitabı kime hediye edeceğimi ‘doğru yanıt sırasına’ göre belirledim. Benim ekranıma düşen bildirimler zaten saat sırasıyla geliyor. Birinciden başlayarak doğru yanıtları sayıyorum ve soruyu sorarken bahsettiğim sıradaki takipçime kitabımı hediye ediyorum. Burada yanıtların kimden geldiğine hiç bakmıyorum. Tek baktığım yanıt veren kişinin takipçim olup-olmaması.

Kitap hediyesi konusunun bu kadar ilgi görmesi ve takipçilerimin kitap okumak için talepkar olmaları beni çok mutlu ediyor. Kitapların okunmasına, finansa okuryazarlığa katkıda bulunabiliyorsam ne mutlu bana.

SİSTEMDEN ÇIKMAYA KARAR VERDİĞİNİZDE NE GİBİ ÖN HAZIRLIK YAPILMALI?

DÖVİZLİ FONLARDA STOPAJ %40 ÇIKAR MI