(VGK) TÜRKİYE HAYAT OKS KATILIM STANDART EYF

(VGK) TÜRKİYE HAYAT OKS KATILIM STANDART EYF

Türkiye Hayat OKS Katılım Standart EYF  27 Ocak 2022 itibariyle bireysel emeklilik sistemindeki bütün fonlar arasında portföy büyüklüğü açısından 6.sırada yer alıyor. 5,920 milyon liralık portföy büyüklüğüne sahip. Fona 1,502,398 kişi yatırım yapmış. Sistemdeki hem OKS fonlarının hem de standart OKS fonlarının en büyüğü. Yıllık bazda fonun getirisi yüzde 28’e ulaşmış. 5/10/2021 tarihinde Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ZEM OKS Katılım Standart Emeklilik Yatırım Fonu ve Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. HEM OKS Katılım Standart Emeklilik Yatırım Fonu, Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. OKS Katılım Standart Emeklilik Yatırım Fonu bünyesinde birleştirilmiş.

*Portföy Yapısı: Mevcut durumda fon portföyünün, yüzde 53’ü TL bazında kamu kira sertifikalarından, yüzde 13’ü girişim sermayesi yatırım fonlarından, yüzde 11’i hisse senetlerinden,  yüzde 8’i yatırım fonu katılma paylarından oluşuyor.

*Alım-Satım: Fon paylarının alımında BİST Borçlanma Araçları Piyasasının açık olduğu günlerde saat 11’e kadar verilen pay alım talimatları, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada geçerli olan pay fiyatı üzerinden, talimatın verilmesini takip eden ilk işgünü yerine getirilir. Fon paylarının satışında ise BİST Borçlanma Araçları Piyasasının açık olduğu günlerde saat 11’e kadar verilen pay satım talimatları, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada geçerli olan pay fiyatı üzerinden, talimatın verilmesini takip eden birinci işgününde yerine getirilir. Saat 11’den sonra verilen alım-satım talimatları bir sonraki gün verilmiş varsayılır.

*Fonun karşılaştırma ölçütü: BIST-KYD 1 Aylık Kar Payı (TL) Endeksi + %1,5

*Fon toplam gider kesintisi oranı: Yıllık yüzde 0,95

*Portföy Yöneticisi: Ziraat Portföy

*Risk Değeri: 4

*BEFAS: İşlem Görüyor.

*Portföy Değerleme: Borsa İstanbul Borçlanma Araçları piyasasında işlem gören borçlanma araçları ağırlıklı ortalama fiyattan, hisse senetleri kapanış fiyatından, yatırım fonları o gün geçerli pay değeri üzerinden değerlendirilerek pay fiyatı bulunur.

Güncel veriler için: https://www.besanaliz.com/FonProfilleri/FonGrafik/VGK

(CHG) CİGNA SAĞLIK VE EM. OKS AGRESİF DEĞİŞKEN EYF

(CHG) CİGNA SAĞLIK VE EM. OKS AGRESİF DEĞİŞKEN EYF

(VGZ) TÜRKİYE HAYAT EM. OKS STANDART EYF